Warning: Creating default object from empty value in /home/maxiorbi/domains/maxiorbit.nl/public_html/plugins/system/bluejoomla/core/wp_shortcodes.php on line 97
De machine - Maxi Orbit

De machine - Maxi Orbit

MAXI ORBIT VOORDELEN

STABILITEIT

STABILITEIT

Dankzij zijn roto-orbitale beweging biedt Maxi Orbit uitstekende prestaties, en wordt door grote stabiliteit en een uniek eenvoudige manoeuvreerbaarheid, een kwaliteitsniveau gehandhaafd waardoor de machine door onervaren operatoren of anderen zonder specifieke fysieke kracht gebruikt kan worden.

VEELZIJDIGHEID

Dankzij de manoeuvreerbaarheid en veelzijdigheid is Maxi Orbit de ideale machine die gebruikt kan worden op elk oppervlak en op elke plaats. Maxi Orbit is aangewezen om smalle ruimten te bereiken en de operatoren in staat te stellen om met de handgreep te werken bij elke helling.

VEELZIJDIGHEID
KRISTALLISATIE

KRISTALLISATIE

De roto-orbitale beweging maakt kristallisatie snel en makkelijk. De dubbele rotatie- / orbitale beweging vermindert drastisch de machine wrijving op oppervlakken die worden gekristalliseerd, waardoor het werk licht en makkelijk te maken is voor onervaren operators, waardoor een onberispelijk professioneel resultaat wordt gewaarborgd.

MANOEUVREERBAAR

De Maxi Orbit is uitstekend te manoeuvreren, zelfs zonder gebruik te maken van de wielen. Deze positie betekent dat de werkdruk verhoogd kan worden en de operator gemakkelijk kan werken op smalle oppervlakken zoals treden en overloop.

MANOEUVREERBAAR
EXTRA GEWICHTEN

EXTRA GEWICHTEN

Als de werkdruk verhoogd moet worden, kan de Maxi Orbit uitgerust worden met maximum 4 gewichten van elk 5 kg.

RUST-POSITIE

Het hoofd van de Maxi Orbit kan met 90° worden opgeheven; Een aan te bevelen positie als de machine niet werkt en om eventuele wijzigingen van de pad onder de machine te voorkomen.

RUST-POSITIE
Promo video

Promo video

Boek nu een demonstratie op uw kantoor of werkplek!

Bel ons!